Βάλτε μια δημόσια web κάμερα στο Corfu-info.com

Γίνετε συνεργάτες μας και προσελκύστε νέους πελάτες!

Μεταδώστε ζωντανά εικόνα και ήχο με το Corfu-info.com

Μοιραστείτε τις εκδηλώσεις σας στο Corfu webcams και στο Youtube

Coming soon

Προσθέστε την κάμερα σας στο Corfu-info.com

Διαδώστε την δική σας κάμερα μέσω του corfu-info.com

Αποκτήστε μια web κάμερα τώρα και γίνετε παγκοσμίως γνωστοί.

Προβάλετε την επιχείρησή σας δωρεάν μέσα από το Corfu-info.com και σε δεκάδες άλλα καιρικά και τουριστικά site.

Αν η επιχείρησή σας έχει μια ωραία θέα κοντά σε παραλία ή πολυσύχναστο μέρος στην Κέρκυρα με πανοραμική θέα από μακριά ενός φυσικού τοπίου ή τοποθεσίας, μοιραστείτε το με τον υπόλοιπο κόσμο μέσα από τις Corfu Webcams.

Μη χάσετε αυτήν την ευκαιρία, εγκαταστήστε μια web κάμερα και ελάτε σε άμεση επαφή με εκατομμύρια νέους πελάτες!
Το Corfu Webcams θα δεχθεί και θα εγκαταστήσει μόνο σε τοποθεσίες που εμείς εγκρίνουμε.

Στείλτε μας μια φωτογραφία της ακριβούς τοποθεσίας που θέλετε να προβάλετε (βεβαιωθείτε ότι η φωτογραφία προέρχεται από μια θέση στην οποία θα μπορούσε να εγκατασταθεί η web κάμερα).
Θα λάβετε μια απάντησή μας το συντομότερο δυνατόν.
Η web κάμερα απαιτεί μια καλή σύνδεση ADSL ή VDSL. Η ταχύτητα upload των 1500 kbps είναι αρκετή για να αναδείξει την τοποθεσία σας με καλή ποιότητα HD.
Σας προσφέρουμε μια ποιοτική δικτυακή IP κάμερα που θα προβάλει την περιοχή σας και θα έχετε την δυνατότητα να την προβάλετε και μέσα από την δική σας  ιστοσελίδα  με έναν απλό και συμβατό με όλα τα γνωστά πρωτόκολλα player.

Η υπηρεσία αμοιβαίας και ανταποδοτικής συνεργασίας που παρέχουμε, σας προτείνει τον απαραίτητο εξοπλισμό και τεχνολογία livestreaming που απαιτεί πολύ λίγη χρήση bandwith ( 0.6 bmps).
Το σημείο που θα τοποθετηθεί η κάμερα θα πρέπει να παρέχει ιντερνετ μέσω ενός καλωδίου έως το ρούτερ της γραμμής σας και φυσικά μιας παροχής ρεύματος . Ο εξοπλισμός  έχει αμελητέα επίπτωση στη χρήση της ταχύτητας ιντερνέτ στο χώρο εγκατάστασης της webκάμερας, ενώ παρέχει λήψεις βίντεο (video streams) συνεχούς ροής.

 

Επίσης, αν θέλετε να μεταδώσετε ένα event  ή κάποια εκδήλωση στο ίντερνετ οι  συνεργάτες μας στην  Do IT Corfu solutions προσφέρουν πακέτο με Δικτυακή Κάμερα ρυθμισμένη για να μεταδίδει ζωντανά στο youtube 24 ώρες το 24ωρο και δημιουργία δικού σας καναλιού στην πλατφόρμα του Υoutube αν δεν έχετε ήδη.

 

 

Επικοινωνια:
Δημήτρης Κούρκουλος
www.corfu-info.com
dimitris@corfu-info.com
+30 6945810842

Επικοινωνήστε τώρα!

    DimitrisΠροσθέστε την Κάμερα σας